Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kırobası Ortaokulu

Telefon : 03247273030
Belgegeçer : 03247273030
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kirobasiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MARA MAH. FEVZİ ÇAKMAK_1 KÜME EVLERİ KIROBASI ORTAOKULU BLOK NO: 129 SİLİFKE / MERSİN
VİZYON : Eğitim, bilim ve kültürde çevresine liderlik eden, gelişen teknolojiyi takip eden, mutlu bireyler yetiştiren ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmaktır. İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki; okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, bilimsel düşünebilen, araştırmacı, üretken, toplum ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan bireyler yetiştirmektir. Biz inanıyoruz ki; öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Biz inanıyoruz ki; öğrencilerimiz, iletişim kurabilen, teknolojiyi kullanabilen, bilgiyi paylaşan, problem çözme becerisi kazanmış, kendisine ve başkalarına değer veren, sanata, insanlığa sahip çıkan araştırmacı ve üretken bireyler olacaktır. Biz inanıyoruz ki; hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki; biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :12
Öğrenci :84
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08.30 - 14.40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmen ve öğrencilerimiz için servis vardır. Gün içinde Silifke´den Kırobası´na dört (4) sefer düzenleyen dolmuşlar bulunmaktadır. Köyümüze ulaşım kolaydır. Silifke- Kırobası arası yaklaşık bir (1) saat sürmektedir.
Yerleşim Yeri : Kırobası Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Silifke ilçesine 53 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :